Introducere

Ma numesc Andreea si-mi place foarte mult sa citesc. Atat de mult incat nici nu mi-e foame, nici nu mi-e sete, iar singurul lucru care ma desparte de continuarea cititului este nevoia disperata si urgenta de a merge la toaleta.

Nu stiu ce m-as fi facut daca n-as fi descoperit pasiunea mea pentru citit. Daca nu l-as fi descoperit pe Harry Potter, as mai fi fost cea care sunt astazi? Pe Marin Preda, Liviu Rebreanu, Mihail Sadoveanu, Ignatescu? Cu siguranta ca nu.

Sunt genul de cititoare care citeste absolut orice, digera absolut orice carte si n-are o zona de comfort. Genul de cititoare care nu ar fi deranjata daca cineva i-as sparge casa si s-ar atinge de bijuteriile ei, ci care ar exploda si l-ar vana pe nenorocit daca a pus mana pe cartile ei. Sunt genul de cititoare care saliveaza prin librarii cand vede atatea bunatati si care trebuie sa inchida ochii si sa puna mana pe primele zece carti pe care le simte si pe alea sa le ia! Cateodata aflu ce am luat de abia dupa ce ies din librarie.

Sunt genul de cititoare care  isi poate cumpara de douazeci de ori aceeasi carte, doar pentru copertele diferite sau pentru ca a aparut o noua editie care este ilustrata.

Sunt genul de cititoare care vrea sa-i faca si pe ceilalti sa citeasca. Care ii dispera pe cei din jurul ei cu cartile pe care le prefera. Care e atat de fericita atunci cand cineva cere sa imprumute o carte!

Ador sa vorbesc despre carti si sa-i ajut si pe ceilalti sa descopere scriitori si carti frumoase. As fi cea mai fericita persoana din lume daca as putea trai numai din asta. Dar, din nefericire, nu se poate.

Am decis sa creez un mic loc in care sa pot discuta liber despre carti. Stiu ca-s multe bloguri care discuta despre asa ceva, unde se gasesc recenzii minunate si ca eu n-am talentul necesar, dar cred ca vor exista doi, trei rataciti care vor citi ceva pe aici si vor incerca ceva nou, asa ca merita sa incerc si nimic nu strica!

Sper sa fiti alaturi de mine, sunt deschisa la tot felul de opinii si tot felul de incercari. De abia astept sa primesc recomandari de la voi. De abia astept sa ne dezvoltam imaginatia impreuna si sa exploram terenuri necunoscute noua.

Toate cele bune si multe zile senine! 🙂

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s